Sjuk om och om igen

Nu börjar jag bli trött på att vara sjuk. Känns som jag är sjuk varannan vecka, är det inte det ena så är det de andra. Den här gången började det med ont i halsen och nu har jag blivit förkyld. Vissa personer blir nästan aldrig smittade, men jag blir smittad så himla enkelt. När någon i min närhet blir sjuk kan det gå 1-2 dagar så är jag sjuk. Är väl skönt att bli sjuk ibland men inte hela tiden.
Blir ni sjuka lätt precis som jag, eller blir ni inte sjuka så lätt?
Nu idag ska jag bara vila och försöka ta det lugnt. Funderar på att börja läsa den första Narnia boken idag. Men sen har jag inga mer planer.
Sköt om er och till er som också är sjuka, krya på er <3 /snackochatt

sjuk

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>