Lov men trött….

Hej det var ett tag sen vi skrev här och vi är jätte ledsna men vi har haft fullt upp i skolan. Men nu är det påsklov och jag var taggad förut men senare vart jag inte lika taggad när vi skulle få påsklov. Vet inte vad det är för fel på mig. Men sen när vi fick lov så har jag vaknat vid klockan 06:00 på morgonen och har inte kunnat sova om. Så det har varit lite kaos. Men nu när det påsklov så kommer vi någon dag försöka träffas och jobba på bloggen. För det skulle vi gjort förra gången då det var sportlov. Men det gick inte för någon som den andra medarbetaren i snackochatt ville spela Playstation haha. Det går som det går. Men denna gång ska vi verkligen försöka jobba. Sen har jag funderat på att om vi sak fråga våran bästa vän om hon vill hjälpa till på bloggen. Alltså en till medarbetare. Har ni påsklov? eller jobbar ni?  En till sjuk sak jag måste berätta är att jag har haft en känsla då jag vill plugga. Alltså det kommer från ingenstans så nu tycker jag att det är kul. Sen har jag blivit intresserad av rymden. Så har funderat på att plugga om det. tycker ni om rymden? Vi ska försöka bli aktiva här så snart som mjöligt. Ha en fin dag och ta hand om er/snackochatt

 

Bildresultat för tumblr bilder med citat

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>