Saker ni måste veta!!

Bloggarna går bra nu tycker jag. Visst vi har varit dåliga med inläggen. Men annars verkar det bra eller vad tycker ni? Sen måste vi tacka er för 30 följare på instgram och ni kan tycka att det är väldgt lite följare men vi tycker att de är mycket för det har verkligen stå stil på våran instagram. Men nu går det med lite flyt. Så vi vill tacka er för allt ni gör till oss.
En liten tråkigare nyhet för oss är att vi inte kommer kunna gå på konsert den 10 maj. För det är då why don’t we kommer hit till sverige. Men ingen vuxen ville följa med oss. Så det är lite tråkigt. Vet ni villka det är? För vi rekomenderar verkligen att ni lyssnar på låten trust fund baby det är en jätte bra låt!!
Sen har vi inte skola nästa vecka för vi har prao och två av oss ska prao i ett dagis. Ska bli kul att höra barn skrika och springa runt som galningar haha. Men dom är trots allt söta. Den tredje personen från denna företag ska jobba i coop. Sen kanske ni undra varför vi inte säger våra namn och inte visar våra ansikten. Det är för vi är rädd att folk ska mobba oss i våran skola. Men när vi känner oss redo så kommer vi visa våra ansikten. Samma gäller våran Youtube kanal. Förresten vad tycker ni om våra poddar? Till sist vill jag påminna er att ni är fantastiska och sköt om er. Ha en fortsatt bra lördag/snackochatt                                                                                                                                                                         
Bildresultat för why don't we trust fund baby
                                                                           Detta är why don’t we (:

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>