Segt som vanligt…

Hej på er som ni märker så kommer bloggen ut sent idag. Men en av våran kollega har blivit sjuk och det gjorde så att hon inte kunde lägga upp ett inlägg för det var nämligen hennes tur att skriva. Men nu får jag ta över istället. Men detta är typiskt för när vi planerar och har en struktur då kommer något i vägen. Men då får man ta en annan väg istället. Sen tror jag inte att det kommer komma ut något på våran youtube kanal denna vecka. För en är sjuk och den andra kollegan är ny och vet änuu inte hur man gör med bådde youtube kanalen och bloggen. och jag har en privat sak som är jobbig. Men på sommarlovet så ska vi ta tiden och fixa bloggen till vårat egna. Såklart ska vi fixa våran instagram och youtube. Ni vet överaskningen vi skulle gjort den kommer nog inte bli av eftersom ingen verkade vilja ha en överaskning. Sen mte vi tacka er för 30 följare på instgram. Detta inlägg var väldigt kort men hoppas ni är nöjd ändå.

          Av allt detta så har jag lärt mig att man ska vara stark och inte ge upp för det är alltid något som är i vägen.

                                                             Redigerad av mig med hjälp av picmonkey.
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>