Skolan

Just nu sitter vi och väntar på att svenskan ska börja. Sen ska jag på extratiden så kommer komma hem lite senare än vad jag brukar göra på onsdagar. Vad ska ni göra idag, har ni något roligt för er eller har ni ingenting speciellt som mig? 💖
Känns i alla fall skönt att onsdagen snart är över så att det bara är två stycken dagar kvar. Nu vill jag bara ha helg. Och det som är ändå skönare är ju att vi är lediga på måndag och tisdag nästa vecka. Hur skönt?
Får se om man går på någon majbrasa i år. Men det beror ju helt på vädret, inte så kul att gå om det regnar.
Ha en fortsatt fin dag/ snackochatt💖
majbrasa_460x180
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>