Söndags inlägg <3

Hej!! hoppas ni mår bra idag. För det gör jag. Som ni redan vet så är vi lediga imorn och på tisdag. Idag har jag inte gjort något speciellt och tiden har ändå gått väldigt snabbt.Men imorn ska jag och en kollega kanske grilla beroende på hur vädret är ute. Dock har vi ingen annig om vad vi ska grilla.Det kommer säkert sluta med att vi grillar en varsin kotte (haha). Nej men har ni några förslag på vad man kan grilla?
Men jag måste bara säga en sak och det är att jag tänker på skolan och vad vi ska göra på onsdag. Istället för att ta lugnt. Men jag antar att jag tycker om att plugga. För man kan säga att jag är en plugg tjej om jag jämför med mina andra två kollegor. Just nu är jag kär i rymden,designa och teknik som jag är minst bra på. Men vi får hoppas på att det ändras snart.
Snart är det sommarlov och det känns inte som vi har gått länge i skolan. Men jag kan inte klaga på att det är sommarlov snart. Så man kan ändå säga att tiden kommer och går trots allt.
Sen om ni vill så kan ni gå läsa min nya egna blogg som heter realme.blogg.se då jag berättar mer om mig själv. Men just nu står det lite stil med den bloggen. Men jag ska försöka lägga upp ett inlägg så snart som möjligt om jag hinner. Har ni en egen blogg? isåfall vad heter den.
Jag vet att vi inte har lagt upp något på våran youtube kanal. Men tyvär har vi inte haft tid med det. Men vi hoppas ni förstår.För vi måste verkligen prioritera skolan. Men som tur lägger vi upp inlägg här på bloggen istället.
Sen som ni kanske märker så är det bara två inlägg som vi lägger ut varje vecka fast vi är tre personer som just

nu äger denna blogg. Men det är så för att den nyaste kollegan har vi inte lärt än hur man gör. Men det ska vi göra. Som tur har vi redan börjat med det lite. Så vi får ta lite i taget.
Den sista men inte den minsta frågan är…ÄR ni beroende av choklad. Alltså jag ÄLSKAR choklad och då ska det vara nötter i chokladen. Då är jag nöjd med livet. (haha)
Men nu har jag skrivit en del men det kanske inte är världens långaste inlägg men absolut inte den minsta inlägget. Jag avsluar denna blogg nu. För vem i världen orkar läsa mer nu och jag fattar inte varför jag fortsätter att skriva. SOMEBODY HELP ME!! Nej skoja .Är lite på skojhumör. Ursäkta mig (hihi) Men kom ihåg att ta hand om er så ses vi nästa vecka på fredag/snackochatt
Bildresultat för söndag
                                                                     Känner typ samma sak (HAHA)
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>