Shopping med mera!!

Hej på er. Hoppas ni mår bra idag för det gör jag iallafall. Bara lite trött som vanligt ( haha )
Men på onsdag var jag iväg och shoppad och hitta ett par snygga skor dom är vita och liknar adidas superstar eller man kan säga att det är den modellen men färgen är helt vit. Men är jätte nöjd. Tänkte på att köpa ett par tommy hilfiger skor. Men det blev inte så så dom hade bara ett par av dom skorna. Sedan var den inte vit och jag vill ha vita skor. Men är som sagt jätte nöjd. Sen är det skola imorn och då har vi jätte mycket prov det är liksom helt sjukt. Men man får kämpa sig igenom på slutet. För det är sommarlov snart. WOHOO. Men är jätte nervös för betygen. Men hur dåligt än det går kommer jag var stolt över mig för har haft det tufft under skolperioden och jag verkligen försökt och gjort mitt bästa. Och ni som också går i skolan har säkert också gjort det. Ni som jobbar har säker också jobbat på hårt. Så nu kämpar vi tillsammans på slutet. Ha en fortsatt bra söndag/ snackochatt
Bildresultat för sommarlovBildresultat för shoppingBildresultat för kämpa
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>