Söndag med mig!!

Hej!!

Nu är det sista dagen innan skolan.
Jag har sett en film på tyskan och den heter boktjuven. Så jävla bra asså grät verkligen eftersom det var så sorgligt. Har ni sett boktjuven? Sen har jag en till fråga och det är har ni någon bra tips på billigt smink som man kan köpa på fysiska butiker. Har funderat på Dollarstore för dom har ögonskuggor som funkar men kanske inte världens bästa ögonskuggor. Men behöver verkligen tips för det är skolavslutning och orkar inte lägga ner massa pengar på smink. Man aja ibland får det bli som det blir. Skolavslutningskläder är fixat iallafall. Jag har ett par skor men vet inte om jag ska ha dom eller inte. En jätte rolig som sak vi ska göra den 6 juni det är att vi ska grilla och fira min och min andra kollegas födelsedag jätte tidigt. Jag fyller år 30 augusti och hon fyller den 1 november. Jag fyller ändå år snart. men min kollega fyller år i november haha det aldrig fel att fira lite tidigt. Men vi hade som sagt bara tänkt att ha det allmänt mysigt och umgås och prata om saker som finns i våra hjärtan. Gud vad fint det där lät haha. Som ni kanske märkt så är det inga videos uppe på våran kanal längre. Dom har jag tagit ner. För jag känner att vi måste lära hur man redigerar innan vi lägger ut sen blev inte videon riktigt som vi ville. Men förhoppningsvis så kommer det upp någon video där.
Men ni får ha det bra så länge. Ta hand om er och välkomna sommaren/snackochatt

<3 <3 <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>